Novetats

25/5/2024

Avui 25 de maig, després de l’espectacle de la cantata, el podreu tenir. Contindrà les il-lustracions de la Marta Moreno, el text de la Rat Cebrián i un enllaç a la part musical i narrativa de l’espectacle.

23/4/2022

Aquests dies en què es respira tanta literatura com primavera 🌱i tenim llibres, històries i contes al cap🥰…he pensat que és un bon moment per compartir un petit vídeo sobre l’art de transmetre’ls oralment.

Si us ve de gust, podeu compartir-lo perquè arribi tant a adults com a infants que, algun dia, desitgin narrar i regalar-se, a ells i als altres, una estona d’oralitat. Bon Sant Jordi i llarga vida a la nostra llengua!😘😘

23/4/2021

Ara que la primavera ens convida a la festa més bonica de l’any us vull explicar que ja ha vist la llum la història que he tingut la sort de poder escriure, també d’un drac i d’una princesa, però que resolen de manera diferent el conflicte que tenen entre mans. La passió per la Literatura i l’empenta d’una noieta fan que a Botarell, un petit poble del Baix Camp, la història es pugui explicar, ves per on, d’una altra manera. Sense el suport a la Cultura per part d’aquest petit municipi, el conte no hauria estat possible. Les reboniques il.lustracions són de l’estimada Yvonne Fuster. Per als qui hi estigueu interessats, el llibre es pot adquirir a l’Ajuntament de Botarell.

La narració del conte es farà divendres vinent, 23 d’abril, a les 17h a la Font Vella de Botarell i comptarà amb un final musical creat i interpretat per Domi Garcia.
Podeu veure l’entrevista que ens van fer a les dues autores aquesta setmana a Baix Camp Ràdio:

https://baixcampradio.com/podcast/la-placa/un-drac-a-botarell/

23/7/2020

Contes a l’ombra del Castell (Vila-seca)

Dues sessions , 18h i 19h per a 15 unitats familiars cadascuna.

Inscripcions a info@castellvila-seca.cat (indicant noms i cognoms)

23/5/2020

Llistat de contes a domicili amb les Entret(r)es

15/5/2020

Durant aquestes setmanes de confinament he escrit un conte per a la Granja Neri que ja fa dies que no pot rebre encara famílies per culpa del Coronavirus i els animals estan una micarrulla enyorats.

El 15 de maig, Dia Internacional de les Famílies, hem fet la narració de la història en un directe d’Instagram.

8/5/2020

Durant les setmanes de confinament la Senyora Castellarnau va adreçar-se a les famílies que durant aquests anys han visitat les instal·lacions de l’Arxiu del Port de Tarragona i n’han descobert els seus secrets.

https://www.instagram.com/tv/B_7ffOnFeax/?igshid=qy86gx324sj6

23/4/2020

L’Ajuntament de Botarell va trobar una deliciosa manera de celebrar el Sant Jordi confinat a casa.

23/4/2020

Teatret del Serrallo – Sant Jordi 2020

22/4/2020

Teatret del Serrallo – La marató de contes